За нас

ИСТИНСКАТА АМЕРИКАНСКА ИКОНА Е

ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ.

Indian Motorcycle Bulgaria има амбицията да пренесе лидерския дух на обслужване и отношение към моторите на Indian Motorcycle® у нас. За да се насладите на удоволствието от своето пътуване, ние ви предлагаме най-комплексната услуга на пазара, която е без аналог в България. Услугите, които ще намерите при нас са от покупка до пълно сервизно обслужване, постоянен технически контрол, хотел за мотоциклети, грижа за гумите и за козметичния вид на вашия мотор, до различни предложения за свободното време и участие в организирани от нас мероприятия. Всички собственици на Indian Motorcycle® имат възможността да станат част от създадения Indian Motorcycle Riders Group Bulgaria, с което ще запазят своето ексклузивно място в световната общност на Indian Motorcycle®, ползвайки всички предимства като отстъпки от услугите на комплекса и специална сервизна поддръжка, които Indian Motorcycle Bulgaria предлага.

Мото комплекс 333

Комплексът предлага пълната гама мотоциклети, резервни части, сервиз, облекла и аксесоари на производителя. Всеки наш клиент получава консултация от специално обучения ни екип по стандартите на Indian Motorcycle®. Ние предлагаме различни възможности, като част от тях са: лизинг през лизингова компания, алтернативни форми на финансиране, стоково финансиране на специални за клиентите условия. Също така предлагаме варианти за обратно изкупуване с приспадане на сумата под формата на първоначална вноска за нов мотоциклет Indian Motorcycle®. Центърът отдава мотоциклети под наем, извършва оценка на стойността на машината както и моментното му техническо състояние.

Сервизни дейности

Ние извършваме всички сервизни дейности по гаранционно и извън гаранционно обслужване на мотоциклети, продукти на Polaris Industries, както и извън гаранционен сервиз на всички други марки и модели мотоциклети. Разполагаме с два сервиза за мотоциклети от другите марки. Предлагаме сервиз за гуми, както и зона за ГТП. Центърът ни предлага още една ексклузивна за България услуга - специализирана мивка за мотоциклети и козметичен център. Гарантираме, че грижата за клиента и обслужването на Indian Motorcycle® ще бъдат получени от собствениците и на други марки мотоциклети, които обслужват нашите специалисти.

Грижа за мотоциклета

Специализираната услуга предлага грижа за мотоциклета ви по всяко време. Когато сте на почивка, когато не го използвате през зимата или когато сте в леглото, ще знаете, че мотоциклетът ви е в правилните ръце и е редовно проверяван и обслужван от специалистите на Indian България. Акумулаторът ще бъде редовно зареждан, гумите проверявани, когато ви е необходим за път ще бъде винаги готов и сигурен за вас. Също така ще обслужим напълно мотоциклета ви преди да поемете на път и приключение с него. Измиването, гресирането и проверката оставете на нас, докато отпивате от сутрешното кафе в бар Indian в търговския ни център.

Социална отговорност

Indian Motorcycle® България предоставя 5% от оборота на всички предлагани услуги на инициативата на Widows Sons Bulgaria – „Даряваме Вяра, Надежда и още нещо“. Инициативата е в помощ на различни нуждаещи се семейства, деца без родителска грижа, възрастни хора и всички тези за, които се грижи организацията. Също така ще поеме безвъзмездно поддръжката и грижата за мобилният безплатен медицински кабинет и всички други превозни средства обслужващи кампанията. Клуб 333 също предоставя 5% от оборота си на инициативата на Българската федерация по мотоциклетизъм – „Помощ на две колела“. Инициативата е в помощ на нуждаещи се.

МОТО КОМПЛЕКС 333  Е СЪЗДАДЕН ОТ МОТОРИСТИ ЗА МОТОРИСТИ.

ПРИ НАС МОЖЕТЕ ДА СЕ НАСЛАДИТЕ НА МАКСИМАЛНОТО УДОВОЛСТВИЕ ОТ ПРИТЕЖАНИЕТО НА МОТОЦИКЛЕТА.

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ НАШЕТО СЕМЕЙСТВО

Сравнение на продукти